Запис 1

Вересень – гаряча пора не тільки для студентів, магістрантів, аспірантів, викладачів, а й для бібліотекарів. За доброю традицією Криворізького педагогічного, вересень у бібліотеці розпочинається з долучення нової генерації першокурсників до лав постійних користувачів ресурсів головного інформаційного осередку вишу. Як завжди на початку вересня, бібліотека організовує запис першокурсників. Підготовка до нього складається з кількох етапів; шлях книги до студентів та викладачів стає можливим завдяки чітко відпрацьованому процесу організації інформаційного забезпечення навчального процесу. Це й узгодження навчальних планів і програм з фахівцями навчального відділу стосовно змін для формування комплектів основної та додаткової літератури для студентів усіх спеціальностей; їх якісне та кількісне наповнення.

Коли всі комплекти сформовано, заступник директора бібліотеки О. М. Кравченко та завідувач відділу обслуговування О. М. Грамм разом з деканами факультетів погоджують дату й час видачі літератури першокурсникам.

Під час організаційної бесіди зі студентами, фахівці бібліотеки знайомлять нових користувачів зі структурою та правилами користування бібліотекою, відповідають на запитання. Відтак студенти заповнюють формуляри для користування структурними підрозділами бібліотеки та отримують літературу.

Запис 2

З цього моменту в студентської молоді розпочинається нове життя: лекції, семінари, практичні заняття, самостійна робота. І без університетських бібліотекарів, звісно, не обійтися!

Запрошуємо всіх читачів завітати до храму освіти й науки та відвідати найкращу навчальну бібліотеку Кривого Рогу – книгозбірню КДПУ! 

2340
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок