голос модерн

Криворізький педагогічний університет об’єднує талановиту молодь у своїх стінах. У неділю 4 березня 2018 випускниця минулого року факультету мистецтв, музично-хореографічного відділення Аліна Русінова постала перед глядачами у популярному телешоу «Голос країни».

Дівчина, незважаючи на застуду, ризикнула та виконала композицію «I got you», розвернувши крісло Потапа. 

«Я дуже давно марила цією сценою і проектом. Це не перша моя спроба, але нарешті крига скресла. Емоції просто переповнювали мене, проте віра була зі мною до останнього», – зізнається Аліна.

голос аліна

За роки свого навчання в університеті дівчина виступала у народній естрадній студії «Модерн» під керівництвом Вікторової Маргарити Вікторівни, кандидата педагогічних наук, доцента. Колектив неодноразово ставав Лауреатом І та ІІ премії на Фестивалі мистецтв ТУРНІР ЛАУРЕАТІВ «Південний експрес» у рамках Національної програми «Діти України», Гран-Прі ІV Міжнародного вокально-хореографічного фестивалю-конкурсу «Зірки ХХІ століття» тощо.

голос нагороди

«Коли Аліна перевелась до нас в університет, я одразу звернула на неї увагу. Дівчина зацікавила мене своїм звуком, манерою та неординарним джазовим співом. Я побачила великий потенціал і доклала всіх зусиль аби допомогли розкрити її ще більше як вокалістку. Аліна – це самородок, який я з великою обережністю долучила до «Модерну». І я не помилилась, таке поєднання пішло на користь усім дівчатам колективу. Колектив «Модерн» був учасником телевізійного відбіркового туру «Х-Фактор» та «Україна має талант». За час виступів у  естрадній студії, ми плідно працювали над розвитком її діапазонна, фразуванням та харизмою, яку вона відмінно продемонструвала на «Голосі країни». Я пишаюся нею і наставляю своїх вокалістів до участі в олімпіадах, конкурсах і проектах. Така практика позитивно впливає на характер співака і сприяє власному самовдосконаленню», – розповідає керівник, учасниця Всесвітнього телевізійного проекту «Битва хорів» Маргарита Вікторівна.

На сьогодні у Криворізькому педагогічному університеті на музично-хореографічному відділенні працюють 6 творчих колективів, які мають звання народного: камерний хор «Crescendo» (керівник Cергєєва В.М.), український оркестр народних інструментів (керівник Білоненко Г.О.), студії академічного вокалу (керівник Овчаренко Н.А.), української пісні «Оберіг» (керівник Косяк Л.І.), естрадної пісні «Модерн» (керівник Вікторова М.В.), ансамбль народного танцю «Любава» (керівник Маркіна К.Ю.).

голос фото

Педагогічний університет забезпечує високий рівень фахової підготовки, втілює сучасні технології навчання, надає індивідуальний підхід до кожного з метою розкриття творчого потенціалу. КДПУ пишається своїми студентами та бажає їм творчих звершень.

«Життя – це одна довга, солодка пісня, тож почніть його з музики» 

Рональд Рейган


 

4221
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30