З 16 березня по 17 квітня 2018 року сузір’я студентських талантів Криворізького педагогічного запропонує до уваги університетської громади кращі зразки виконавської майстерності. Традиційний весняний фестиваль КДПУ розпочинається просто зараз!

Вісім факультетів упродовж місяця будуть виборювати звання кращого. Кульмінацією свята стане феєричне дійство – заключний гала-концерт, який цього року заплановано на 17 квітня. За умовами проведення конкурсу, концерти проходитимуть двічі на тиждень за наступним графіком:

графік

Творчі колективи і сольні виконавці університету готують яскраве шоу: різножанрові номери і театралізовані виступи подарують усім присутнім незабутні враження від концертів фестивалю. Матимемо нагоду й долучитися до благодійності: 50% від вартості квитка на фінальне дійство «Студентської весни» пропонується спрямувати на заходи, що сприяють укріпленню суверенітету та єдності нашої держави.

Вже вчетверте у рамках фестивалю заплановано проведення конкурсу «Зірка Facebook». Імена переможців цих онлайн-змагань стануть відомі на заключному концерті.

Дізнайтеся всі деталі у офіційному Положенні про фестиваль та Додатку до нього

Слідкуйте за останніми новинами мистецьких змагань у рубриці «Студентська весна – 2018»

Зірки Криворізького педагогічного чекають на вас!

4265
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок