kpr stud 1

Творчу діяльність студентів Криворізького педагогічного можна прирівняти до справжнього мистецтва.

Культурно-масовий сектор студентської ради опікується розвитком креативності та розширенням кругозору юнаків і дівчат, які навчаються в нашому університеті.

Головною метою команди сектору є відкриття й реалізація студентських талантів, приділення уваги оригінальним, неординарним ідеям. Важливим напрямком роботи старшокурсників, які працюють у культурно-масовому секторі є розвиток впевненості молоді у власних силах та допомога в самореалізації кожної творчої особистості.

kpr stud 3

Центральною подією кожного навчального року традиційно є боротьба за першість у фестивалі-конкурсі самодіяльної творчості «Студентська весна». Кожен факультет демонструє результати своєї роботи та хист до вокалу, декламування, красного письменства, гри на музичних інструментах, образотворчого мистецтва, хореографії та акторської майстерності. Схильні до експериментів студенти створюють зі звичайного, на перший погляд, концерту, оригінальний витвір мистецтва.

kpr stud 2

Студентський клуб Криворізького педагогічного допомагає студентам нашого університету відчути себе справжніми зірками та підтримує їх творчі пориви. Креативна команда КДПУ допомагає організовувати безліч фестивалів та святкових концертів, серед яких такі перлини студентської самодіяльності, як традиційні «Бал першокурсника», «День студента», «Благодійний ярмарок», а також новорічні вистави, концерти до Дня закоханих та 8-го березня, інші яскраві мистецькі події.

Долучайтеся до студентської творчої спільноти
Криворізького педагогічного!

7190
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок