sv1

19 березня 2019 року в актовій залі головного корпусу студенти художньо-графічного відділення факультету мистецтв презентували трагікомедію за мотивами реалістичної соціально-побутової повісті відомого українського письменника Івана Нечуя-Левицького «Кайдашева сім‘я».

Під час концерту студенти змалювали побут українських селян у перші десятиріччя після скасування кріпацтва та розкрили колоритні риси вдачі українського народу, а саме його волелюбність та прагнення до самостійного життя.

sv2

Студентки факультету порівняли дівочу красу із красою квітів і зобразили це за допомогою елементів паперопластики.

sv3

Гумористична джазова композиція «Текіла в сільській інтерпретації» у виконанні духового дуету за допомогою акторської гри вдало підкреслила характери головних героїв та їх любов до веселощів.

sv4

Тендітні пориви першого кохання Мелашки та Лавріна було показано у хореографічній постановці під авторську композицію на роялі.

sv5

Оплески зірвало вокально-акробатичне дійство «Антарктида», яке змусило кожного глядача затамувати подих від захвату.

sv6

Народний танок «Душа співає» у виконанні студентів факультету мистецтв показав любов українців до веселощів і свят.

sv7

Східний танець «Перлина» став справжнім втіленням спокусливих чар жіночої краси.

sv8

Шалені біси із голови Кайдаша змусили понервувати кожного глядача. Адже боді-арт моделей було виконано надзвичайно реалістично й дійсно талановито.

sv9

Cпогади про життя й трагічну смерть одного з головних героїв - Кайдаша - студенти зобразили за допомогою малюнків піском.

sv10

Вдалою кінцівкою дійства стала весела кода у виконанні всіх учасників «Студентської весни», під час якої глядачі встали, а після завершення фінальної феєрії – нагородили виконавців бурхливими оплесками.

Нагадаємо, що 22 березня в актовій залі головного корпусу відбудеться «Студентська весна – 2019» від факультету дошкільної і технологічної освіти. Не пропустіть чергову яскраву подію на головній сцені Криворізького педагогічного!

7212
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30