sv19 gala 6

15 квітня 2019 року в актовій залі головного корпусу відбувся заключний концерт фестивалю-конкурсу самодіяльної творчості «Студентська весна-2019». Усі факультети університету зібралися на головній сцені педагогічного аби дізнатися переможців цьогорічного конкурсу.

sv19 gala 9

Перед початком офіційної частини дійства талановиті студенти підготували творчу програму, створену поєднанням найяскравіших номерів факультетських студвесен. Лейтмотивом концерту стала тема «Час весни».

sv19 gala 8

Хтось постійно скаржиться на нестачу часу, а хтось навпаки – що йому нудно від надлишку вільних хвилин. Для кожного цінність часу різна, але для всіх він має властивість спливати. Саме тому студенти вирішили нагадати найяскравіші моменти цієї весни.

sv19 gala 10

Дівчата з художньо-графічного відділення факультету мистецтв презентували авторську колекцію одягу «Українські царівни: від традицій до сучасності», у якій показали, як змінювалися модні тенденції.

sv19 gala 3

Студент факультету географії, туризму та історії Руслан Шишка повернув усіх присутніх до козацької доби, продекламувавши уривок з відомої історико-героїчної поеми Тараса Шевченка «Гайдамаки».

sv19 gala 11

В усі часи люди прагнули до мистецтва, цікавилися історією його витворів. Студенти факультету української філології у хореографічному номері «Жива картина» продемонстрували одну мить із життя звичайних, працьовитих людей.

sv19 gala 12

Майкл Джексон – це людина, творчість якої завжди буде жити в серцях мільйонів. Молодь із факультету іноземних мов представила справжній «Майстер-клас від легенди», на якому кожен отримав можливість вивчити фірмові рухи зірки.

sv19 gala 13

Запальні дівчата з факультету дошкільної і технологічної освіти повернули глядачів до трендів сьогодення. «Basket Dance» – такою була назва спортивно-хореографічного номеру, в якому вони продемонстрували бездоганне вміння володіти м’ячем.

sv19 gala 2

Моделі природничого й психолого-педагогічного факультетів об’єднали свої зусилля для створення на сцені справжнього «bang». Під ритми популярної композиції дівчата похизувалися своїми феєричними образами.

sv19 gala 1

Перші взяли за основу своїх костюмів папір, а другі – пластик. Овації зали засвідчили, що такий перфоманс кожному припав до смаку.

sv19 gala 4

Після всіх виступів студентів настав час дізнатися результати традиційного конкурсу. З теплими словами привітання до учасників звернувся ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко: «Я хочу від щирого серця подякувати всім студентам, викладачам – усім, хто приєднався до цієї чудової події. У нашому університеті студенти мають можливість не тільки гарно навчатися, а й творчо реалізувати себе в самодіяльності. Дійсно, це наше свято – не просто фестиваль, а фестиваль-конкурс, де ми визначаємо кращих із кращих. Я думаю, що насправді перемогли всі ми – студенти й викладачі Криворізького педагогічного!».

sv19 gala 5

Сьогодні переможцями є всі факультети. Кожен із них отримав дипломи за високий рівень підготовки номерів у різних номінаціях: в оригінальному, вокальному, розмовному, хореографічному та інших жанрах. Крім цього, найактивніші учасники фестивалю-конкурсу, які є членами первинної профспілкової організації  КДПУ, отримали грошову винагороду. У номінації «Зірка Facebook» перемогу здобув факультет географії, туризму та історії – за командний дух та активну підтримку своїх учасників у соціальних мережах.

Не залишилися осторонь і ті, хто протягом п’яти років створював свято на студвеснах своїх факультетів. Медаллю «Зірка КДПУ» було нагороджено студенток факультету дошкільної і технологічної освіти Катерину Борвинську й Анастасію Соколову, студентку факультету географії, туризму та історії Марину Боєву й випускницю факультету української філології Анну Липу.

sv19 gala 7

Ось і настала хвилююча мить, на яку всі так довго чекали. Цього року маємо такі результати «Студентської весни»:

І місце – факультет української філології;

ІІ місце – психолого-педагогічний факультет;

ІІІ місце – факультет дошкільної і технологічної освіти.

«Мене зараз переповнюють емоції. Звичайно, ми сподівались, що зможемо здобути перемогу, але зовсім на це не очікували. Ми дуже задоволені результатом, адже ми доклали дуже багато зусиль до участі в конкурсі», – ділиться враженнями голова студентської ради факультету української філології Марія Смаглюк.

Криворізький педагогічний вітає всіх учасників із перемогою
і запрошує ще раз насолодитися
переглядом гала-концерту!

7530
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30