img22

Одним із пріоритетних напрямків діяльності Криворізького педагогічного є академічна мобільність і підтримка можливостей міжнародного співробітництва молоді. Прес-центр університету пропонує інформативний дайджест із цікавими пропозиціями для здобувачів вищої освіти.

img41

Міністерство освіти Словацької Республіки надає чудову можливість українським студентам – проходити стажування в словацьких закладах вищої освіти й отримати грант на безкоштовне навчання. На період 2021/22 н. р. виділено по 5 квот на кожну освітню категорію: для студентів на часткове навчання в закладах вищої освіти, для стажистів та докторантів/аспірантів (із метою читання лекцій або виконання наукових робіт для викладачів ЗВО або дослідників), для участі в літній школі з вивчення словацької мови та культури в серпні 2021 року (Studia Academica Slovaca). Зацікавило? Тож читайте детальну інформацію й поспішайте, адже подача заявок триватиме до 1 квітня 2021 року.

img52

Стипендіальні можливості для навчання та досліджень у закладах вищої освіти пропонує Уряд Латвії. Студенти, здобувачі та науковці можуть поринути в академічний світ освітніх установ, а також взяти участь у літніх школах у 2021/22 н. р. Реєстрація буде відкрита до 1 квітня. Учасників стажування відбиратимуть на конкурсній основі. Детальну інформацію читайте за посиланням.

img53

Закордонне стажування й підготовку до тестів з іноземної мови пропонує Вища Школа Лінгвістики в Ченстохові в межах Європейського освітнього проєкту «The Innovative Methods and Technologies of Teaching: the Newest in the European Educational Practice». У зв'язку з епідеміологічною ситуацією всі програми будуть реалізовані в режимі онлайн. Про деталі реєстрації та вартість участі в програмах можна дізнатися в деканаті факультету іноземних мов і за телефоном (096) 43 10 41.

img67

Ще однією стипендіальною можливістю є отримання грошової допомоги від Міністерства освіти і науки Республіки Казахстан для навчання громадян України. Загалом надається 30 стипендій на здобуття освіти за програмами бакалаврського рівня й 10 – магістерського. Детальну інформацію можна знайти за посиланням, а прийом заявок триває до 15 квітня 2021 року.

Криворізький педагогічний бажає молоді обрати корисні й цікаві можливості
для плідної міжнародної співпраці!
 
14752
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок