спортпротивійни

4 березня в Пекіні стартували Паралімпійські ігри-2022. Організатори змагань приділили особливу увагу Україні під час церемонії відкриття. У знак підтримки нашої країни - було підсвічено арену у синьо-жовтий колір. Також додамо, що Міжнародний паралімпійський комітет відхилив заявки росіян та білорусів на участь у Іграх. А сьогодні ми вже отримали добрі новини з Пекіну - наша паралімпійська збірна виборола 7 медалей різного ґатунку та знаходиться на першому місці рейтингової таблиці! Вболіваємо всією Україною!

На матчі НХЛ у Канаді пролунав українських гімн у виконанні живого хору. Льодова арена запалала «синьо-жовтим», а люди підспівували «Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля».

Англійський футбольний клуб «Евертон», за який виступає українець Віталій Миколенко, вирішив розірвати спонсорські угоди з російськими компаніями: USM, МегаФон та Yota. Нещодавно, вся футбольна команда вийшла на поле загорнутими в українські прапори. Також з підтримкою України вийшов Президент відомого в усьому світі іспанського футбольного клубу «Барселона» Жоан Лапорта. Він записав зворушливе звернення до українського народу та приєднався до заклику #stopthewar.

Спорт об’єднує!

#спортпротивійни


18709
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок