img5

З перших днів повномасштабної війни міжнародне наукове співтовариство висловлює свою підтримку українським дослідникам. На знак цього для наших науковців відкрилося чимало привабливих пропозицій, безкоштовних освітніх послуг і можливостей доступу до проіндексованих видань.

img6

Прес-центр спільно з відділом міжнародних зв’язків підготували дайджест актуальних пропозицій для здобувачів вищої освіти, аспірантів і науково-педагогічних працівників.

img11

ГО «Інститут лідерства, інновацій та розвитку» спільно з Інститутом вищої освіти НАПН України започаткували Ініціативу «Academics to Academics» (A2A), яка має на меті надання допомоги викладачам і дослідникам задля здійснення ними освітньої та наукової діяльності в умовах внутрішнього або закордонного переміщення. Цей проєкт передбачає грошову допомогу для реалізації окремих наукових ідей. Деталі – за покликанням.

img17

Спільнота Еразмус+ презентувала добірку відкритих можливостей для науковців на друге півріччя 2022 року. Організатори наголошують, що надаватимуть перевагу партнерству з потенційними учасниками з України. Ознайомитися зі списком пропозицій можна за лінком.

Криворізький педагогічний – розвиваймо українську науку разом!

19101
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок