лекторрр 2

23 грудня 2022 року працівники КДПУ й здобувачі освіти, які навчаються в нашому університеті, отримали можливість відвідати нову лекцію в межах міжнародного онлайн-лекторію проєкту Ukraine Global Faculty.

лекторрр 3

Лекцію «Creating Persuasive "Digital Moments"» прочитав професор зі Сполучених Штатів Америки, експерт із цифрових комунікацій з 20-річним досвідом роботи в інноваційних інституціях світу, віце-президент із партнерства з університетами в Academic Partnerships Реймонд Аллен Луцкі.

лекторрр 4

«Чому ми пам’ятаємо певний досвід, а інший забуваємо? Визначні моменти, які є емоційно насиченими миттєвостями наших переживань, зумовлюють нашу пам’ять про життєві події. Поговорімо про них у контексті впливу соціальних мереж на суспільну думку та сприйняття змісту інформаційного поля. Сьогодні це особливо актуально, адже боротьба з дезінформацією є фактично одним із фронтів у гібридній війні, що триває проти України», – підкреслив професор Луцкі.

лекторрр 1

Присутні дізналися про силу відеоконтенту, переконалися у важливості створення медіа, яке хочеться поширювати; разом із лектором розглянули основні мотиватори активного залучення користувачів онлайн-платформ – сумнів та емпатію, суспільну значущість і практичну цінність тощо, а також довідалися про те, як соцмережі можуть запобігти поширенню дезінформації.

лекторрр 5

Лектор детально зупинився на інструментах, які допомагають створювати переконливий онлайн-контент та ефективно взаємодіяти з аудиторією.

лекторрр 6

Після завершення лекції професор Луцкі дав відповіді на цікаві запитання від слухачів, які надійшли до чату відеоконференції. Запис онлайн-зустрічі можна переглянути в особистому кабінеті користувача сайту Ukraine Global Faculty за покликанням «Recorded video» на сторінці лекції. Охочі зареєструватися для участі в наступному заході онлайн-лекторію, який відбудеться 19 січня 2023 року о 15.00, можуть зробити це за покликанням.

21080
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок