1

24 січня 2023 року представники КДПУ мали можливість приєднатися до аудиторії всесвітньо відомого шведського економіста, письменника та спікера Кʼєля Нордстрема, який прочитав лекцію «Future(S) of Business and the Art of Making Money» в межах проєкту Ukraine Global Faculty – міжнародного онлайн-лекторію.

Пан Нордстрем – засновник найпрестижнішої програми менеджменту Стокгольмської школи економіки, фахівець у царині стратегічного управління, який спеціалізується на функціонуванні транснаціональних корпорацій та міжнародній торгівлі. У представленій українській аудиторії лекції йшлося про майбутнє бізнесу, мистецтво заробляти гроші й сучасні виклики в цій галузі.

2

«Друге десятиріччя ХХ століття називають «бурхливими двадцятими». Через сто років так будуть говорити й про наш час: до підручників історії 2020-ті, скоріш за все, увійдуть як початок нової ери, і не тільки в геополітичному сенсі. На світ чекає також і зміна парадигми ведення бізнесу», – підкреслив лектор. К. Нордстрем підсумував мегатренди, що формують нашу сучасність; розглянув деякі гіпотези щодо наслідків цього для внутрішньодержавного й міжнародного бізнесу; детально висвітлив певні тенденції глобального світу, які передбачають зростання ролі локальних спільнот у макроекономічних процесах.

3

Лекцію можна було слухати як в оригіналі – англійською мовою, так і в синхронному перекладі українською. Наприкінці онлайн-зустрічі спікер відповів на запитання, поставлені в чаті Zoom-конференції. Відеозапис лекції доступний для користувачів сайту Ukraine Global Faculty в особистому кабінеті за покликанням «Recorded video» на відповідній сторінці. Про наступні цікаві зустрічі в міжнародному онлайн-лекторії прес-центр КДПУ повідомить на головній сторінці офіційного сайту університету.

21209
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31