1

У межах проєкту Ukraine Global Faculty тривають лекції від провідних фахівців міжнародного класу. 14 лютого 2023 року представники Криворізького педагогічного мали чергову нагоду більше дізнатися про актуальну наукову проблематику сучасності, приєднавшись до учасників нової онлайн-зустрічі в міжнародному лекторії.

2

Лекцію, присвячену прикладним питанням штучного інтелекту й алгоритмам машинного навчання прочитав доцент Техніон-Корнелльського інституту Джейкобса й факультету комп’ютерних наук Корнелльського університету Володимир Кулешов. Пан Володимир є співзасновником і головним технологом стартапу «Afresh», покликаного автоматизувати ланцюги постачання продуктів харчування за допомогою штучного інтелекту з метою зменшення харчових відходів. Серед його наукових інтересів – машинне навчання та його застосування в наукових відкриттях, здоров’я та сталий розвиток.

3

Присутні на лекції ознайомилися з деякими вдосконаленими алгоритмами машинного навчання, які дозволяють досягти максимальної продуктивності виконання багатьох прикладних завдань.

4

Слухачі дізналися про такі ефективні алгоритми машинного навчання, як дерева рішень, випадкові ліси та розширені дерева, побачили приклади їх використання на практиці.

5

Після викладення основного матеріалу пан Володимир відповів на запитання, які присутні ставили в чаті.

6

Організатори онлайн-зустрічі надали можливість слухати лекцію, яку було прочитано англійською, в синхронному перекладі українською мовою. Відеозапис Zoom-конференції можна переглянути в кабінеті користувача на сайті Ukraine Global Faculty за покликанням «Recorded video» на сторінці лекції. Інформацію про наступні зустрічі в міжнародному онлайн-лекторії буде незабаром розміщено на офіційному сайті та Facebook-сторінці КДПУ.

21333
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31