1

23 лютого 2023 року в міжнародному онлайн-лекторії від Ukraine Global Faculty всі охочі працівники й здобувачі вищої освіти КДПУ мали можливість ознайомитися з основами важливої сучасної технології.

2

Лекцію, присвячену створенню та використанню блокчейну, прочитав Дж. Скотт Крістіансон, доцент кафедри менеджменту й директор Центру підприємництва та інновацій в Університеті Міссурі. До основних наукових інтересів лектора належать актуальні проблеми штучного інтелекту й блокчейну, вплив нових технологій на суспільство й геополітику та їх використання в галузі освіти.

3

Присутні мали можливість попередньо ознайомитися з матеріалом, яким було рекомендовано послуговуватися під час лекції, щоб краще зрозуміти її зміст і спробувати самостійно створити блокчейн.

4

«The Blockchain Game» – таку назву мала вправа, запропонована лектором. Під час цієї гри, яка пояснює основні принципи блокчейнів, присутні разом із паном Крістіансоном розглянули поточні проєкти блокчейну та подискутували про те, яким може бути прикладне значення цієї технології для професій учасників онлайн-лекторію.

5

Лекцію можна було слухати як в оригіналі, англійською мовою, так і в синхронному перекладі – українською. Запитання в чаті ставили англійською. Відеозапис онлайн-конференції вже доступний для користувачів сайту Ukraine Global Faculty на сторінці лекції за покликанням «Recorded video». Наступні зустрічі в міжнародному онлайн-лекторії буде анонсовано на офіційному сайті та Facebook-сторінці КДПУ.

21443
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок