1

Представники Криворізького педагогічного взяли участь у зимовій школі Міжнародного дому Зонненбергу, де збираються громадяни різних країн для обговорення актуальних проблем важливих сфер суспільного життя. Про досвід такої міжнародної взаємодії дізнавався прес-центр.

У межах проєкту «International House Sonnenberg» провели два заходи в очному й дистанційному форматі. До кожного з них долучилися й здобувачі вищої освіти, які навчаються на природничому факультеті, психолого-педагогічному факультеті й факультеті географії, туризму та історії КДПУ.

2

Перша частина циклу, яка передбачала офлайн-участь у конференції, тривала з 29 грудня 2022 року по 4 січня 2023 року. «Спочатку тепла кімната, потім мораль? Сировина в мінливому світі – чи можливе етичне, моральне та стійке споживання сировини?» – такі ключові питання ставили на цьому заході, присвяченому екологічній проблематиці. Робочими мовами конференції були англійська й німецька. Криворізький педагогічний на заході представляли п’ятеро здобувачів вищої освіти, а також доцент кафедри практичної психології К. М. Бондар.

3

15 січня 2023 року в межах цього проєкту відбулася чергова онлайн-зустріч. Від нашого університету до неї долучилися одинадцять осіб, у тому числі проректор з наукової роботи КДПУ, проф. В. А. Гаманюк і викладач кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання В. О. Турський.

«Міжнародна асоціація Зонненбергу – це своєрідний табір, який об’єднує однодумців із різних країн для обміну досвідом з актуальних питань. Криворізький педагогічний вперше долучився до цієї ініціативи чотири роки тому. Тематика зустрічей, які організовує асоціація, охоплює важливі проблеми сучасного соціуму: суспільно-політичні, гуманітарні, технологічні, екологічні тощо», – розповіла В. А. Гаманюк.

4

Учасники заходів активно долучалися до цікавих дискусій та змістовного спілкування на екологічні та інші теми. Представники Криворізького педагогічного ділилися своїми ідеями й висловлювали власну точку зору, зробивши вагомий внесок до обговорення питань порядку денного.

5

Участь у зимовій школі було засвідчено іменними сертифікатами. Заходи Міжнародного дому Зонненбергу стали для наших здобувачів вищої освіти й науково-педагогічних працівників чудовою можливістю збагатити свої знання та отримати уявлення про поточні й майбутні тенденції у різних сферах суспільного життя, сприяли розвитку міжнародної співпраці та налагодженню контактів з колегами й однодумцями.

21464
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31