1

У міжнародному онлайн-лекторії від Ukrainian Global Faculty висвітлюють актуальні теми з різних сфер наукового знання – як вузькоспеціалізовані, так і важливі для кожного науковця. 7 березня 2023 року працівники й здобувачі освіти КДПУ мали можливість отримати фахові поради, корисні для всіх, хто прагне підтримувати належний рівень публікаційної активності.

2

Лекцію про те, як оформити й оприлюднити власні наукові результати прочитав почесний професор університету Дрекселя (Філадельфія, США), засновник і директор Інституту наноматеріалів Е. Дж. Дрекселя, доктор технічних наук Юрій Гогоці. Пан Юрій має неабиякий досвід успішної публікаційної активності: він є редактором провідних наукових журналів з двадцятирічним досвідом, автором статей у Science та Nature, одним із найбільш цитованих дослідників у світі у галузях хімії та матеріалознавства й найбільш цитованим науковцем з України.

3

Лектор поділився власним досвідом написання й публікації наукових статей, висвітлив тонкощі процесів редагування та рецензування, наголосив на головній меті оприлюднення результатів досліджень – інформуванні академічної спільноти про нові здобутки розвідок у певній царині задля продовження плідної наукової роботи.

4

Присутні дізналися, як трансформувати свої результати досліджень у якісну публікацію в авторитетному виданні, ознайомилися з особливостями роботи зі співавторами, переконалися у важливості правильного обрання заголовку статті, коректного й доцільного подання фактологічних та ілюстративних матеріалів, дотримання стандартів наукової спільноти й вимог до оформлення тексту, зображень, таблиць тощо.

5

«Вагомі наукові результати можуть залишитися неопублікованими, оскільки їх не було сформульовано й подано належним чином», – підкреслив Юрій Гогоці.

7

Слухачі мали можливість обрати мову лекції – оригінальне аудіо онлайн-конференції англійською або синхронний переклад українською, а також поставити запитання в англомовному чаті. Під час онлайн-зустрічі присутнім запропонували поділитися власною думкою про онлайн-лекції від UGF за допомогою Google-форми.

6

На сторінці лекції користувачі сайту UGF зможуть отримати сертифікат про участь і переглянути за покликанням «Recorded video» відеозапис, який буде оприлюднено через три дні після онлайн-трансляції. Слідкуйте за анонсами на сайті й Фейсбуці КДПУ, щоб вчасно зареєструватися для участі в наступній лекції від Ukrainian Global Faculty!

21578
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31