img6

Співпраця Криворізького педагогічного з університетом Гранади триває з 2018 року. 6-10 березня 2023 року представниці КДПУ взяли участь у п’ятиденному тренінгу із забезпечення якості міжнародної академічної мобільності, що відбувся на базі цього іспанського закладу вищої освіти.

img11

Учасницями заходу, до якого долучилися освітяни з України й багатьох країн Європи, Азії та Африки, стали перший проректор, кандидат філологічних наук, доц. О. А. Остроушко й кандидат фізико-математичних наук, доц. С. Л. Мальченко. Тренінг був присвячений різним аспектам організації міжнародної взаємодії – академічної мобільності здобувачів освіти й науково-педагогічних працівників.

img16

На заході було представлено досвід університету Гранади щодо організації плідної співпраці між освітянами й встановлення міжнародних зв’язків академічних спільнот, окреслено роботу спеціалізованих університетських служб, що опікуються цими питаннями, висвітлено організацію діяльності здобувачів освіти, які перебувають в університеті за програмами академічної мобільності, та забезпечення участі власних студентів у програмах інших країн.

img19

Учасники тренінгу дізналися про результати кількох проєктів від Erasmus+, до яких долучався університет Гранади, ознайомилися з корисними онлайн-ресурсами, що створили на базі ЗВО задля інформування здобувачів вищої освіти про нові можливості міжнародної академічної мобільності, особливості підготовки до участі у відповідних програмах, адаптацію до умов роботи на базі партнерських університетів.

img24

Представниці Криворізького педагогічного досягли попередніх домовленостей щодо співпраці з низкою закладів вищої освіти, – як з питань міжнародної, так і внутрішньої академічної мобільності. «Маємо перспективний напрямок співробітництва з університетом Гранади, де нещодавно було відновлено викладання української мови: вже отримали від колег відповідне запрошення», – підкреслила О. А. Остроушко.

21716
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30