1

2 червня 2023 року на міжнародній освітній платформі Ukraine Global Faculty відбувся англомовний воркшоп «Crisis Management and the Hyper-Urban Environment: From Fragility to Resilience» виконавчого директора Інституту стратегічного управління ризиками (м. Лондон, Велика Британія) Девіда Рубенса.

У 2018 році науковець заснував Інститут управління стратегічними ризиками (ISRM) – провідну платформу для дослідників, практиків і політиків, які працюють у різних сферах, пов’язаних із безпекою та кризовим менеджментом. Серед основних наукових інтересів Девіда Рубенса – надскладні системи управління містом і критичною національною інфраструктурою; він є доктором наук з безпеки та управління ризиками й розробником низки акредитованих у Великій Британії навчальних програм зі стратегічного ризику та управління кризами.

2

«Міста є осередком сталого розвитку людської цивілізації. Саме тут з’являються нові економічні теорії та витвори мистецтва, наукові досягнення та філософські ідеї. Сьогодні перед містами, їх критичною інфраструктурою, ресурсами й логістикою постають нові серйозні виклики», – підкреслив проф. Рубенс.

3

Спікер висвітлив проблеми сучасних міст у країнах, що розвиваються. Учасники воркшопу долучилися до інтерактивного опитування та поділилися своїми думками щодо функціональності та стійкості міст.

4

Девід Рубенс наголосив: запорукою стійкості є гнучкість – здатність до постійного росту та доцільної адаптації. Присутні дізналися про важливі аспекти урбаністичної стійкості на прикладі міста Лондон.

5

Під час онлайн-зустрічі тривало активне спілкування в чаті; спікер відповів на низку запитань. Всі охочі користувачі платформи UGF, які були присутні на воркшопі, можуть завантажити сертифікат про участь протягом трьох днів після закінчення трансляції. Дізнавайтеся новини Ukraine Global Faculty на Telegram-каналі й Фейсбуці освітньої платформи й слідкуйте за анонсами нових лекцій та воркшопів на сайті й Facebook-сторінці Криворізького педагогічного.

22593
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30