1

4 липня 2023 року користувачі освітньої платформи Ukraine Global Faculty мали можливість зустрітися з почесним професором Гейдельберзького університету, директором з питань освіти та компетенцій Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) Андреасом Шляйхером на його лекції «Learning for our future, not the past».

Професор Шляйхер є засновником і куратором Програми міжнародного оцінювання учнів (PISA), а також інших ініціатив – глобальних платформ для політиків, дослідників, освітян, метою яких є впровадження інновацій та трансформацій в освітній політиці та практиці різних країн. Він має двадцятирічний досвід співпраці з урядовцями й лідерами освітньої галузі задля підвищення якості освіти та сприяння рівноправності учасників освітнього процесу. У минулому експерт обіймав посаду директора з аналітичної роботи в Міжнародній асоціації освітніх досягнень (IEA).

2

«Робота, достаток і особистий добробут залежать не від того, скільки людина знає, а від того, як вона вміє використовувати здобуті знання. Сьогодні велике значення мають гнучкість і вміння навчатися нового. Кожному варто оволодіти навичками, завдяки яким можна не тільки опанувати цікаву професію, але й успішно вчитися протягом усього життя», – наголосив лектор.

3

Учасники онлайн-лекторію довідались, які знання та навички, підходи та цінності сьогодні є найактуальнішими для тих, хто прагне досягти успіху в сучасному світі. Особливу увагу було приділено тонкощам користування можливостями інструментів, що працюють на основі штучного інтелекту.

4

Лектор поділився цінними лайфхаками щодо навичок ефективної самоорганізації; підкреслив важливість мультилінгвального та багатокультурного контексту якісної освіти.

5

Англомовну лекцію можна було слухати в синхронному перекладі українською; запитання в чаті ставили англійською мовою. Генерація та завантаження сертифікату про участь стануть доступними для присутніх на лекції протягом трьох днів після онлайн-зустрічі, а відеозапис трансляції опублікують на сторінці події через чотири дні. Охочі поділитися власними думками та побажаннями щодо роботи міжнародної освітньої платформи можуть зробити це, взявши участь в опитуванні за покликанням. Слідкуйте за анонсами лекцій та воркшопів від Ukraine Global Faculty на сайті й Facebook-сторінці КДПУ; дізнавайтеся всі новини проєкту на Telegram-каналі й Фейсбуці UGF.

22776
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30