2

7 вересня 2023 року в міжнародному онлайн-лекторії від проєкту Ukraine Global Faculty відбулася зустріч із професором Школи комунікації та журналістики Анненберга Південно-Каліфорнійського Університету, консультантом з освітніх технологій (EdTech) та експертом з комунікацій, віце-президентом Academic Partnerships Реймондом Алленом Луцкі, який прочитав лекцію «Digital Social Media and U.S. Law».

1

Професор Р. А. Луцкі – експерт з цифрових комунікацій з двадцятирічним досвідом роботи в найбільш інноваційних інституціях світу. Він є віце-президентом з партнерства університетів в Academic Partnerships – провідній освітньо-технологічній компанії, яка допомагає ЗВО розширити доступ студентів до високоякісної та сучасної онлайн-освіти.

3

На лекції було висвітлено законодавчу базу громадських онлайн-просторів. Спікер пояснив, як правові норми та закони, що регулюють і захищають соціальні медіа, постійно змінюються та вдосконалюються, формуючи правила поведінки й відповідальності у цифровому середовищі.

4

Присутні дізналися про актуальні правові принципи функціонування соцмереж, і про те, як вони впливають на наше життя; розглянули регулювання цифрових соціальних медіа законодавством США, яке стало основою для національного нормативно-правового забезпечення підтримки та захисту соціальних мереж у різних країнах; звернули увагу на сучасну диференціацію між особистою свободою слова та свободою засобів масової інформації в умовах цифрового суспільства. Професор Р. А. Луцкі акцентував на важливості запобігання розповсюдженню фейкових новин та мови ненависті в онлайн-середовищі.

5

Спікер запропонував учасникам онлайн-лекторію ознайомитися з добіркою літератури, яку він рекомендує прочитати.

6

Слухачам лекції був доступний синхронний переклад українською. В чаті онлайн-конференції всі охочі мали можливість поставити запитання лектору англійською мовою. Користувачі платформи Ukraine Global Faculty, які були присутні на лекції, зможуть завантажити сертифікат про участь протягом трьох днів після закінчення трансляції. Запис лекції буде оприлюднено для зареєстрованих слухачів через чотири дні після онлайн-зустрічі.

7

Міжнародна освітня ініціатива UGF реалізується фондом K.Fund Василя Хмельницького за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Нові івенти від UGF буде анонсовано на сайті та Facebook-сторінці КДПУ; всі новини проєкту дізнавайтеся на Фейсбуці й Telegram-каналі Ukraine Global Faculty.

23083
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30