1

3 жовтня 2023 року користувачі освітньої онлайн-платформи Ukraine Global Faculty взяли участь у новій зустрічі з експертом міжнародного класу. Директор з питань освіти та компетенцій Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), почесний професор Гейдельберзького університету Андреас Шляйхер прочитав лекцію «Measuring education beyond academic learning».

Організація економічного співробітництва та розвитку, яку очолює спікер, має багаторічний досвід розробки та впровадження глобальних показників академічної успішності здобувачів освіти; пропонує міжнародне порівняльне оцінювання соціальних та емоційних навичок, що доповнює існуючу систему оцінювання освіти.

2

Сьогодні роботодавці високо цінують ці навички, і багато освітніх систем прагнуть зробити їх пріоритетними; а отже, певні персональні якості є особливо важливими для успіху на ринку праці та в суспільстві. Серед цих якостей – відкритість, допитливість і креативність, продуктивність, відповідальність, самоконтроль та наполегливість, комунікабельність і рішучість, уміння працювати в команді, а також стресостійкість та вміння контролювати власні емоції. Під час лекції Андреас Шляйхер запропонував проаналізувати ці навички та спробувати виміряти ступінь їх розвитку, а також наголосив на ризиках автоматизації певних виробничих процесів у контексті затребуваності низки навичок.

3

Для охочих почути англомовну лекцію українською був доступний синхронний переклад; запитання в Q&A-чаті потрібно було ставити англійською мовою. Сертифікат про участь у лекції буде доступним для зареєстрованих користувачів сайту UGF на сторінці онлайн-події протягом трьох днів після трансляції. Відеозапис буде опубліковано через чотири дні після лекції.

4

Міжнародна освітня ініціатива UGF реалізується фондом K.Fund Василя Хмельницького за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Про нові івенти від Ukraine Global Faculty буде повідомлено на сайті та Facebook-сторінці КДПУ; решту новин міжнародної освітньої платформи публікують на Фейсбуці й Telegram-каналі проєкту.

23393
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30