бр сертифікати

07 лютого відбувся заключний звітний захід Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України від Британської Ради, на якому команда КДПУ презентувала результати річної роботи.

Цього дня 14 університетів-учасників другого етапу програми представили звіти з виконання своїх проектів, а також мали можливість обговорити результати їх реалізації та обмінятись корисним досвідом. На завершення заходу директор Британської ради в Україні п. Саймон Вільямс вручив університетським командам сертифікати, які засвідчили успішну участь у Програмі.

«Коли відбулась Революція Гідності ми задумались над тим, чим можемо допомогти Україні. Так склалось, що у Великій Британії дуже добре розвинуті університети, тому нам на думку спала ідея, чому б не сформувати агентів змін, які зможуть реформувати українську освіту й таким чином відкритись на зустріч майбутньому», – зазначив директор Британської Ради в Україні Саймон Вільямс.

бр команда

Як ми вже повідомляли, Криворізький державний педагогічний університет був відібраний для участі у другому етапі Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України, що проводився Британською Радою в України в партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Фундацією лідерства у вищій освіті (Велика Британія). Криворізький педагогічний університет взяв участь у цій програмі з проектом «Імідж університету як результат формування його соціального капіталу». Університет представляла команда у складі Ярослава Шрамка (ректора університету), Людмили Бурман (голови профкому), Андрія Тарасова (заступника декана факультету географії, туризму та історії), Маргарити Широкової (доцента кафедри соціології та економіки), В’ячеслава Турського (начальника відділу міжнародних зв’язків), Олени Чаркіної (доцента кафедри практичної психології) та Світлани Ізвєкової (студентки факультету української філології).

Чим же стала співпраця Криворізького державного педагогічного університету з Британською Радою для учасників команди? Зі своїми думками учасники команди від нашого університету поділилися з прес-центром КДПУ.

бр ректор

Коментар Я.В. Шрамка: «Важливо усвідомлювати, що право участі у програмі наш університет виборов у серйозній конкурентній боротьбі, адже у другому етапі було відібрано лише 14 фіналістів серед більше ніж 100 університетів України, які подали свої проекти. Це засвідчило високу якість лідерського потенціалу Криворізького педагогічного, що повною мірою була реалізована під час виконання проекту і є запорукою наших подальших успіхів».

бр бурман

«Я надзвичайно щаслива як людина, що була ініціатором участі університету в цієї програмі та разом з Маргаритою Широковою була співавтором написання проекту. Щиро тішуся, що мої та командні зусилля виправдалися. На майбутнє планується створення Асоціації університетів-учасників цієї програми, до якої увійде й Криворізький педагогічний», – коментує свою участь у програмі Людмила Бурман.

бр тарасов

«Для мене участь у проекті та співпраця з Британською Радою є насамперед якісним навчанням, можливістю познайомитись із досвідом інших університетів та презентувати Криворізький педагогічний. Можливість отримати заряд позитивних емоцій, що є важливим для подальшої роботи та особистісної і професійної реалізації» –  підсумував Андрій Тарасов.

бр широкова

Маргарита Широкова звітує за рік роботи в рамках проекту

Загальний імідж будь-якої організації формується з багатьох елементів та одночасно у різних площинах, тому за час роботи над Проектом у  КДПУ було реалізовано чимало цікавих ініціатив від оздоблення території, посилення присутності в медіа-просторі, створення Молодіжного центру університету, до проведення освітніх заходів, таких як Всеукраїнський молодіжний форум «Університет для молоді – активна молодь для розвитку університету» та Регіональний семінар «Сучасний університет: управління, інновації, лідерство».

Вітаємо нашу команду з отриманням сертифікатів та бажаємо не зупинятися на досягнутому!


 

3947
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30