загальне

4 липня 2018 року, напередодні вручення дипломів випускникам, у Криворізькому педагогічному відбулося традиційне вшанування кращих студентів-іноземців. Переважна більшість з них – це громадяни республіки Туркменістан. 

 

 ректорВипускників та студентів привітав  ректор університету Я. В. Шрамко, який подякував за сумлінність і доброзичливість: «Сподіваюся, що коли ви повернетеся до своєї батьківщини, то будете з теплотою згадувати роки навчання в Україні».

Були вручені подяки від ректорату університету найкращим випускникам та студентам-іноземцям.

 грамоти

«Для КДПУ – це велика честь навчати студентську молодь інших держав, адже за відомим висловом, “виховувати людину означає визначати майбутню долю нації” і ми розуміємо всю відповідальність цієї важливої місії», – наголосив начальник відділу міжнародних зв’язків В.О.Турський.

Декан фізико-математичного факультету О. В. Віхрова з теплотою згадала перші дні навчання студентів з Туркменістану, зауважила, що всі випробування вони витримали і вже завтра повернуться до своїх домівок справжніми фахівцями. Заступник декана факультету та куратор групи, в якій навчались студенти-іноземці, М. А. Слюсаренко вручив випускникам цінні подарунки в  національному українському стилі на згадку про роки навчання.

 з

Айна Башімова, випускниця фізико-математичного факультету, подякувала всім викладачам та працівникам Криворізького педагогічного за міцні знання, доброзичливе ставлення й турботу.

Студент ІІІ курсу факультету іноземних мов Мухамметмират Гарабалов сказав, що йому дуже подобається навчатися в Криворізькому педагогічному і він знайшов в Україні нових друзів.


 

5280
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31