granada 4

Науково-педагогічні працівники КДПУ активно долучаються до міжнародної наукової співпраці. Днями к. психол. н., доцент кафедри практичної психології К. М. Бондар взяла участь у заходах, проведених під час наукового тижня програми ERASMUS+ в університеті міста Гранада (Іспанія) з 25 по 29 березня 2019 року.

Гранадський університет має давні академічні традиції. Система факультетів закладу вищої освіти передбачає активні міждисциплінарні зв’язки між науковцями різних галузей, сприяє не тільки акумуляції теоретичних знань, а й практичному застосуванню результатів досліджень.

granada 2

Стажування відбувалося за різними напрямками діяльності. Зокрема, науковці працювали у багатопрофільних лабораторіях, досліджували актуальні питання нейроекономіки, їх прикладне значення для інтернет-маркетингу та вивчали використання результатів нейродіагностичних досліджень для потреб виробництва. Ще одним напрямком діяльності дослідників Гранади є вивчення впливу фармакологічних засобів на поведінкові реакції дітей з особливими потребами.

granada 3

«Проект передбачає співробітництво науковців різних країн за напрямами нейрокорекції та психології здоров'я, поведінкової терапії та аналізу, ергономіки, медіакомунікації та нейроекономіки, – розповідає К. М. Бондар. – Зокрема це робота в лабораторіях ергономіки та поведінкового аналізу «Brain, Mind and Behavior»».

granada1

Пані Катерина впевнена, що її досвід стажування в Іспанії є не тільки цікавим, а й дуже корисним – досягнуто домовленості про науковий обмін дослідженнями у царині діагностування дітей з особливими потребами, методами впровадження інклюзивної освіти, а також про використання сучасного медіапростору та сприяння громадській активності.

7374
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок