building europe 1

24 квітня 2019 року представники Криворізького педагогічного взяли участь у заході, організованому Представництвом ЄС в Україні в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні».

Подія відбулася на базі Дніпропетровської обласної державної адміністрації. К. п. н., доцент кафедри педагогіки, голова ради молодих учених І. Є. Макаренко та начальник відділу міжнародних зв’язків В. О. Турський стали учасниками цього заходу.

building europe 2

«Організатори зустрічі розповіли про основні програми, проекти та інформаційні ресурси ЄС за різними напрямками наукової діяльності. Документаліст відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні Ірина Стаднійчук акцентувала увагу на важливості реалізації угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС», – розповіла І. Є. Макаренко.

building europe 3

Меседж Євросоюзу залишається незмінним: «Ми сприяємо, ви впроваджуєте!», а отже, ініціатива нашої держави залишається вирішальним фактором успіху міжнародного співробітництва. Криворізький педагогічний, у свою чергу, продовжує активно долучатися до цієї роботи в усіх сферах своєї діяльності.

Довідково. Корисні інформаційні ресурси з тематики заходу для науковців та всіх охочих: Ініціатива для розвитку наукової кар’єри і мобільності науковців у межах Європи, Інформаційні центри ЄС в Україні, Міжнародні проекти для освітян.

7688
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок