Logotyp MON

1 лютого на онлайн платформі EdEra стартує навчання на обов’язковому «Онлайн-курсі для вчителів початкової школи», які навчатимуть 1-й клас з вересня 2018 року . Для проходження зареєструвалися понад 50тис користувачів (51тис 388 користувачів станом на 3-ю годину ночі 30.01.2018). Про це повідомила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час презентації відповідного курсу сьогодні, 30 січня 2018 року, в Києві.

Курс створено спільно Міністерством освіти і науки України та студією онлайн-освіти EdEra за участі громадської спілки "Освіторія".

На заході також було презентовано календар підвищення кваліфікації для вчителів початкової школи:

- 1 лютого 2018 року – старт дистанційного курсу, який вчителі мають пройти орієнтовно до кінця травня

- 15 лютого – 6 березня 2018 року – проведення настановчих очних сесій

- Березень-квітень 2018 року – проведення другої очної сесії

- Травень-червень 2018 року – проведення третьої очної сесії. 

Курс складається із 6 модулів (зареєструватись можна за посиланням: https://ed-era.com/nus). Також розроблено інтерактивний посібник-глосарій EdEra Books із короткими теоретичними відео та навчальними текстами з онлайн-курсу. Так вчителі матимуть швидкий доступ до важливої методичної інформації.

Більш детальна інформація на сайті МОН: https://mon.gov.ua/ua/news/1-lyutogo-startuye-masshtabna-perepidgotovka-vchiteliv-pochatkovoyi-shkoli-sho-z-1-veresnya-navchatimut-blizko-400tis-pershachkiv-liliya-grinevich 


 

3910
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок