tovarystvo2502 0

25 лютого 2020 року в Криворізькому педагогічному пройшло засідання Наукового студентського товариства університету, на якому було розглянуто пріоритетні завдання й основні напрями діяльності та затверджено новий склад НСТ КДПУ.

У засіданні НСТ КДПУ взяли участь проректор із наукової роботи, доктор пед. наук, проф. В. А. Гаманюк, координатор науково-дослідницької роботи студентів КДПУ, доц. кафедри початкової освіти, канд. філол. наук І. В. Онищенко, координатори науково-дослідницької роботи студентів факультетів та представники наукових студентських товариств факультетів.

tovarystvo2502 1

«Дуже важливо надавати обдарованій молоді можливості для активної участі в науково-дослідницькій діяльності, популяризувати в молодіжному середовищі досягнення сучасної науки й техніки, гармонізувати навчання та науково-дослідницьку роботу на факультетах», – підкреслила В. А. Гаманюк.

tovarystvo2502 2

І. В. Онищенко ознайомила присутніх із «Положенням про наукові товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих учених Криворізького державного педагогічного університету». Основну увагу було приділено особливостям діяльності Наукового студентського товариства КДПУ, яке є частиною системи громадського самоврядування Університету та постійно діючим колегіальним дорадчим органом, що здійснює координацію науково-дослідницької роботи студентів та забезпечує захист їх прав та інтересів щодо питань наукової діяльності, підтримки наукоємних ідей, інновацій та обміну знаннями.

tovarystvo2502 3

На засіданні було затверджено новий склад Наукового студентського товариства КДПУ. За результатами голосування головою НСТ КДПУ було обрано студента ІІІ курсу фізико-математичного факультету Андрія Бєлінського, заступником голови – студентку ІІІ курсу факультету іноземних мов Фаріду Геккієву.

tovarystvo2502 4

Підводячи підсумки, учасники заходу обговорили актуальні проблеми організації науково-дослідницької роботи в КДПУ. І. В. Онищенко дала вичерпні відповіді на питання щодо проведення спільних наукових, науково-організаційних і науково-освітніх заходів, участі в наукових конкурсах, програмах, проєктах, що організовуються як у нашому університеті, так і в інших українських ЗВО та за кордоном.

Довідково. Наукові товариства Криворізького педагогічного – це Наукове студентське товариство, яке координує науково-дослідницьку роботу студентів, і Рада молодих учених, що здійснює координацію науково-дослідницької роботи аспірантів, докторантів і молодих науковців, які працюють на базі КДПУ. Важливими напрямами діяльності Наукового студентського товариства є залучення студентів університету до реалізації наукових досліджень, проєктів, програм, інноваційної діяльності, академічної мобільності, проведення конкурсів наукових робіт на здобуття ґрантів та інших заохочувальних заходів для стимулювання наукових досліджень молоді.

Криворізький педагогічний бажає молодим дослідникам
невичерпного натхнення для наукової творчості!

10341
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок