sc fg 1

Окрім організації дистанційного навчання студентів в умовах карантинних заходів викладачі Криворізького педагогічного не полишають наукові розвідки й продовжують займатися науково-методичною роботою. Як це відбувається на кафедрі фізичної географії, краєзнавства та туризму факультету географії, туризму та історії – сьогодні в репортажі прес-центру.

sc fg 2

Викладачі кафедри ефективно використовують різноманітні онлайн-сервіси для організації дистанційного навчання. Також вони продовжують активно займатися науково-методичною роботою: готують до публікації навчально-методичні посібники, програми підсумкових атестацій, тести для абітурієнтів; розробляють тексти лекцій та завдання для практичних занять, методичні рекомендації; оновлюють програми навчальних дисциплін та практик, питання екзаменаційних білетів; створюють відеоуроки на YouTube-каналі. Викладачі проводять дистанційні консультації та перевіряють курсові роботи.

sc fg 3

Науково-педагогічні працівники кафедри фізичної географії, краєзнавства та туризму готують доповіді, презентації, статті, надсилають тези для участі в міжнародних науково-практичних конференціях.

Під час карантину викладачі кафедри дистанційно підвищили свою кваліфікацію й отримали сертифікати Державного агентства розвитку туризму України. Науковці дізналися про можливості платформи Google, зокрема опанували додатки Гугл-клас та Гугл-бізнес; вивчили функціонал додатку Гугл-мої карти – корисного онлайн-сервісу, який стане в пригоді під час підготовки до навчальних практик зі студентами й проведення екскурсій та турів.

10882
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок