sc eph 1

В умовах карантину на кафедрах КДПУ не полишають наукову й методичну роботу. Кафедра англійської філології продовжує заплановані дослідження та виконує завдання науково-методичного забезпечення освітнього процесу.

sc eph 2

На кафедрі планується участь викладачів у міжнародних науково-практичних конференціях (у тому числі спільно зі здобувачами вищої освіти), створюються тези доповідей, здійснюється підготовка до друку статей, що будуть опубліковані в українських і зарубіжних фахових виданнях та наукових журналах, які індексуються в Scopus. Створюються розділи колективних монографій, готуються до друку навчально-методичні видання «Англійська мова за професійним спрямуванням» і «Збірник модульних контрольних робіт», здійснюється аналіз публікацій для майбутніх досліджень, триває керівництво студентською науковою роботою – готуються та за потреби рецензуються публікації здобувачів вищої освіти у виданнях України.

sc eph 1

Викладачі переглядають і оновлюють методичні матеріали й робочі програми для практичних курсів і теоретичних дисциплін, готують тестові завдання для магістерських вступних випробувань, програми іспитів і екзаменаційні білети, залікові матеріали до курсів лексикології англійської мови, сучасних лінгвістичних теорій, теорії та практики перекладу. Здійснюється консультування й контроль самостійної роботи аспірантів денної та заочної форм навчання, які виконують реферативні переклади наукових статей з тематики власних досліджень.

sc eph 2

Науково-педагогічні працівники постійно підвищують свою кваліфікацію: на період карантину заплановано участь членів кафедри англійської філології у фахових вебінарах і проходження спеціалізованих курсів на онлайн-платформах. Плідна наукова й методична робота під час карантину стане надійною основою для нових результатів досліджень та запорукою успішного здійснення освітнього процесу на кафедрі англійської філології.

10933
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31