sc inf 1

Криворізький педагогічний продовжує працювати в дистанційному режимі. Кафедра інформатики та прикладної математики цими днями виконує низку завдань наукової, методичної та організаційної роботи.

Науково-педагогічні працівники кафедри готують статті для участі в міжнародній конференції ICTERI 2020 (м. Харків), а також працюють над доповідями й презентаціями на конференціях у Кривому Розі, Києві та Мелітополі. На кафедрі надаються необхідні консультації, зокрема настанови для участі в дистанційному ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт і рекомендації з виконання практичних завдань дисертаційної роботи.

sc inf 1

Ведеться активна методична робота: створюється дистанційний курс з декларативного програмування для студентів спеціальності 014.09 Середня освіта (Інформатика), тренінг для вчителів «Створення прототипів пристроїв на платформі Arduino», методичний посібник з вiзуального програмування. Керівники кваліфікаційних робіт здійснюють консультування студентів з питань, що виникають у процесі роботи над дослідженнями.

sc inf 2

На допомогу науково-педагогічним працівникам створюється серія коротких відеоінструкцій, які детально висвітлюють важливі питання роботи з MOODLE і використання можливостей сайту КДПУ під час оформлення дописів.

sc inf 3

Важливим напрямком діяльності кафедри в умовах карантину є організаційна робота. Кафедра робить великий внесок до забезпечення функціонування університетської системи управління електронними навчальними курсами на платформі MOODLE. Крім цього, викладачі розробляють тестові завдання фахового іспиту для вступу на навчання до магістратури за спеціальністю 014.09 Середня освіта (Інформатика), організовують дистанційну підтримку освітнього процесу у КЗШ № 1 за допомогою MOODLE, беруть участь у підготовці матеріалів міжнародних конференцій ICHTML і ICSF та семінару CoSinE у межах конференції ICTERI 2020. На кафедрі триває й підготовка до майбутнього Дня відкритих дверей, який буде проведено після завершення карантину.

Науково-методична діяльність на факультетах Криворізького педагогічного продовжується паралельно з освітнім процесом в умовах дистанційного навчання. Прес-центр продовжуватиме інформувати громаду КДПУ про перебіг роботи під час карантину в наступних публікаціях на сайті університету.

11119
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок