sc wrld hist 1

В умовах карантину науково-педагогічні працівники Криворізького педагогічного не тільки організовують онлайн-навчання студентів, а й виконують науково-методичну та наукову роботу. Прес-центр дізнавався, як це відбувається на кафедрі всесвітньої історії факультету географії, туризму та історії.

sc wrld hist 1

Вивчення історії – це глибоке осмислення глобальних процесів, які відбувалися в різні періоди існування людства. Опанування предмету можливе тільки за умови правильно організованого освітнього процесу й розподілу навчального часу. Серед різноманітних форм самостійної роботи важливе місце посідають вивчення першоджерел, виконання практичних і тестових завдань тощо. Кафедра всесвітньої історії в умовах дистанційного навчання забезпечує студентів методичними матеріалами для успішного оволодіння знаннями, уміннями й навичками – оновлює курси на платформі MOODLE, використовує інші онлайн-сервіси. Під час віртуального спілкування викладачі здійснюють керівництво роботою здобувачів вищої освіти, які готують публікації та тези для участі у студентських наукових конференціях. Жоден студент не залишається поза увагою наставника: кожен отримує вичерпні відповіді й консультативну допомогу.

sc wrld hist 2

Окрім організаційно-методичних завдань, науково-педагогічні працівники кафедри всесвітньої історії визначили для себе пріоритетні напрямки наукової роботи – під час карантинних заходів це діяльність не припиняється ні на мить. Серед завдань членів кафедри – написання та підготовка до публікації наукових статей, завершення роботи над міжнародним науковим проєктом.

sc wrld hist 2

Навіть в умовах карантину громада Криворізького педагогічного виконує покладені на неї завдання – забезпечує освітній процес та веде науково-дослідницьку діяльність. Про організацію дистанційного навчання, науково-методичної та наукової роботи на інших кафедрах університету читайте в наступних репортажах прес-центру.

11287
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31