konf_sociol_20

9 жовтня 2020 року на базі кафедри соціології та масових комунікацій відбулася VI Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційне суспільство і Природа: вектори взаємовпливу», присвячена 90-річчю Криворізького державного педагогічного університету.

konf_sociol_20 1

До організації конференції долучилися представники Міністерства освіти і науки України, Дніпропетровського відділення Соціологічної асоціації України, кафедри соціології та соціальної роботи Класичного приватного університету (м. Запоріжжя); кафедри соціології Дніпровського національного університету ім. О. Гончара, кафедри прикладних суспільних наук Сілезької політехніки (м. Забже, Польща).

konf_sociol_20 2

Учасників і гостей конференції привітала зав. кафедри соціології та масових комунікацій КДПУ, канд. соціол. наук доц. І. В. Грабовець, яка підкреслила важливість і актуальність питань, винесених на розгляд присутніх науковців, їх значення для розвитку сучасного суспільства.

konf_sociol_20 3

Під час конференції, яка проходила в очно-дистанційному форматі, учасники поділилися важливими результатами досліджень проблем взаємодії людини, суспільства й природи, обмінялися досвідом власних наукових розвідок.

konf_sociol_20 4

Серед доповідей – розгляд проблем соціальної взаємодії у суспільстві ризику; визначення аспектів впливу засобів масової комунікації в інформаційній війні; сучасні тренди розвитку інформаційного суспільства; процеси соціалізації в умовах культурної багатоукладності; духовність і релігійність; патерни екологічної поведінки молоді в промислових містах та їх реконфігурація в умовах інформаційного суспільства (на прикладі Кривого Рогу) як концепти конфесійних практик у сучасному соціологічному дискурсі тощо.

konf_sociol_20 5

До роботи конференції долучилася д-р соціології, ад’юнкт Жешовського Університету, заступниця директора Інституту іноземних мов Барбара Сочинська-Прокопович із доповіддю «Реалізація прав людини під час пандемії: право до науки в світлі правних норм та їх імплементації у закладах вищої освіти (на прикладі Жешовського Університету)».

konf_sociol_20 6

Плідна співпраця зарубіжних і українських соціологів триває. Бажаємо науковцям нових перспективних ідей для подальшого розвитку соціологічної думки!

12891
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30