geoturyzm1020 4

Науковці Криворізького педагогічного приділяють велику увагу практичній діяльності та професійному спілкуванню з колегами, цікавляться новими науковими результатами та активно обмінюються досвідом. 22-24 жовтня 2020 року представники кафедри туризму та економіки взяли участь у роботі ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Геотуризм: практика і досвід».

geoturyzm1020 5

Конференція проходила на базі геологічного факультету Львівського національного університету ім. І. Франка. До наукового онлайн-спілкування приєдналися завідувач кафедри туризму та економіки, канд. геогр. наук, доц. В. Л. Казаков, канд. геогр. наук, доц. І. О. Остапчук, старший викладач кафедри, канд. геол. наук О. А. Матіщук, аспірантка кафедри О. А. Петрова.

geoturyzm1020

Учасники конференції висвітлили сучасний стан і проаналізували можливості розвитку геотуризму в Україні та Східній Європі. Представники КДПУ підготували дослідження, присвячені різним аспектам геотуризму на Криворіжжі: «Геологічні екскурсії в системі розвитку туризму на Криворіжжі» (В. Л. Казаков), «Використання геотуристичних об'єктів Кривбасу в екскурсії «Контрасти річки Саксагань» (І. О. Остапчук), «Криворіжжя – унікальний об’єкт геотуризму» (О. А. Матіщук), «Використання техногенних ландшафтів під час організації активного відпочинку і спорту в Кривому Розі» (А. О. Петрова).

geoturyzm1020 1

Із доповідями виступили доценти кафедри туризму та економіки – В. Л. Казаков та І. О. Остапчук. На офіційній Facebook-сторінці кафедри проходила пряма онлайн-трансляція перебігу конференції.

geoturyzm1020 3

Криворізький педагогічний бажає нашим ученим нових інсайтів для плідної науково-практичної діяльності!

13032
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок