asp2021

Протягом багатьох років у Криворізькому педагогічному проходить підготовка висококваліфікованих науково-педагогічних кадрів для роботи у сфері вищої освіти не лише міста, а й усієї країни.

asp2021 1

Криворізький педагогічний запрошує на навчання свідомих і компетентних особистостей, готових до проведення власних наукових досліджень.

У 2017 році аспірантуру університету було модифіковано задля наближення до європейських стандартів та у зв’язку з можливістю здобуття наукового ступеня доктора філософії  (PhD).

asp2021 2

Підготовка аспірантів здійснюється за декількома галузями знань з різних спеціальностей: «01 Освіта / Педагогіка», «03 Гуманітарні науки», «05 Соціальні та поведінкові науки» та «10 Природничі науки».

asp2021 3

Цьогоріч прийом заяв і документів відбуватиметься з 9 по 30 серпня 2021 року. Надалі вступникам необхідно буде пройти конкурсний відбір, склавши вступні випробування з обраної спеціальності та іноземної мови.

Особи, які бажають вступити до аспірантури іншої галузі знань, ніж та, що зазначена в дипломі магістра (спеціаліста), можуть складати додаткові іспити згідно з рішенням приймальної комісії. За умови успішного складання іспитів відбувається зарахування на навчання до аспірантури КДПУ.

asp2021 4

Для того, щоб не втратити можливість вступити до аспірантури, абітурієнтам необхідно ознайомитися з правилами прийому до аспірантури в 2021 році.

Бажаємо успіхів та відкриття нових горизонтів!

13823
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок