250321 1

Криворізький педагогічний здійснює підготовку здобувачів освітнього рівня PhD за різними програмами. Обов’язковим елементом освітнього процесу є атестація аспірантів.

250321 2

Відповідно до Положення про підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у Криворізькому державному педагогічному університеті аспіранти проводять власні дослідження згідно із затвердженим Вченою радою університету індивідуальним планом наукової роботи.

250321 3

Індивідуальний план наукової роботи є обов'язковим до виконання здобувачем вищої освіти й використовується для оцінювання успішності запланованої наукової роботи двічі на рік. Наразі в університеті проходить проміжна атестація аспірантів за перше півріччя.

250321 1

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією було ухвалене рішення проводити звітні конференції аспірантів у дистанційному форматі. 23 березня 2021 року відбулося засідання кафедри інформатики та прикладної математики за участю здобувачів освітнього рівня PhD за спеціальностями 015 Професійна освіта (Цифрові технології), 014 Середня освіта (Інформатика) та 011 Освітні, педагогічні науки (за напрямом ІКТ в освіті).

250321 4

Під час засідання профільної кафедри здобувачі ділилися власними науковими результатами за темою дослідження, навчальними здобутками, розповідали про свою активну роботу на різноманітних конференціях, публікації, стажування тощо. Викладачі кафедри уважно слухали майбутніх колег і надавали рекомендації та поради із вдосконалення дослідницької компетентності.

Криворізький педагогічний бажає всім аспірантам успіхів у подальшій науковій роботі!

14890
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок