фестиваль КПІ 1

Завтра, 12 серпня 2021 року, представники Криворізького педагогічного візьмуть участь у Х Фестивалі інноваційних проєктів «Sikorsky Challenge 2021: Україна і Світ» на базі НТУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Ювілейний Фестиваль присвячено 30-річчю незалежності України. Кожного року на розгляд експертної ради надходить близько 200 проєктів, а до фіналу потрапляють 55-70 інноваційних розробок. Цьогоріч на конкурс було подано 320 проєктів, з яких учасниками фінального етапу стали 130 стартапів і науково-технічних розробок.

фестиваль КПІ 3

Наш університет представляє команда очільниці «Школи робототехніки», канд. пед. наук, доц. Н. А. Хараджян – винахідники інноваційного приладу для осіб із порушеннями зору. У каталозі проєктів, що беруть участь у фестивалі, інформацію про цей винахід подано під номером 225; відеопрезентацію розміщено на окремому сайті. Проєкт «Розробка смарт-пристрою для людей з особливими потребами на основі програмно-апаратного комплексу Arduino» є фіналістом фестивалю.

фестиваль КПІ 2

Місто й університет уперше беруть участь у цій масштабній події. Тож запрошуємо спільноту КДПУ 12 серпня о 10.00 приєднатися до відеоконференції ZOOM або підключитися до стріму на Youtube та підтримати наших винахідників!

16436
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок