081021 1

1 жовтня 2021 року в конференц-залі головного корпусу КДПУ відбулися організаційні збори аспірантів першого року навчання. Представники наукової спільноти знайомилися зі специфікою майбутньої діяльності на третьому освітньо-науковому рівні вищої освіти.

081021 2

Зустріч наукової когорти розпочалася з теплих слів привітання докторки педагогічних наук, професорки, проректорки з наукової роботи В. А. Гаманюк: «Я рада вітати вас – нові аспіранти! Ви зробили дуже відповідальний крок – вирішили займатися наукою. Насправді, наукова робота потребує дуже багато уваги й шанобливого ставлення. Про все це ви дізнаєтеся самостійно, безпосередньо в процесі навчання. Ми дуже раді, що ви обрали цей непростий, але цікавий шлях. Вітаю!».

081021 3

Аспіранти отримали свій найголовніший документ: індивідуальний навчальний план. Завідувачка аспірантури та докторантури О. І. Васильєва надала новоспеченим здобувачам освітньо-наукового рівня вступний інструктаж і покроковий план подальших дій, пов’язаних з їх науковою діяльністю.

081021 4

Крім цього, молоді науковці мали можливість самостійно обрати дисципліну для вивчення із блоку вибіркових дисциплін.

081021 5

Після завершення офіційної частини розпочалося знайомство із системою управління електронними навчальними курсами Moodle, механізмом взаємодії з цією платформою, специфікою наповнення курсів. Кожному здобувачу було надано персональний логін і пароль для здійснення входу до ресурсної бази.

081021 6

Відбулося знайомство й з важливим науковим осередком – бібліотекою. Аспіранти мали можливість переглянути мультимедійну презентацію з демонстрацією алгоритму навігації електронними ресурсами бібліотеки. Варто наголосити, що кожному з майбутніх науковців був присвоєний персональний номер, який надає вільний доступ до користування бібліотечним фондом.

Криворізький педагогічний вітає нових аспірантів у рідній альма-матер!

16988
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок