img5

Попри воєнний час і агресію російської федерації проти нашої країни, Криворізький педагогічний продовжує свою освітньо-наукову діяльність. 6 квітня 2022 року відбулась онлайн-нарада щодо проєкту Положення нашого університету про присудження ступеня доктора філософії.

img6

На початку зустрічі до всіх присутніх звернувся голова Вченої ради КДПУ, проф. Я. В. Шрамко: «Сьогодні ми запросили гарантів ОНП, завідувачів відповідних кафедр і наукових керівників – усіх тих, хто має безпосереднє відношення до підготовки докторів філософії. Ми маємо на меті обговорити новий Порядок присудження ступеня доктора філософії затверджений Кабінетом міністрів України, а також проєкт власного Положення, яке маємо затвердити рішенням Вченої ради Криворізького державного педагогічного університету. Одразу хочу сказати, що оновлена процедура присудження має суттєві відмінності у порівнянні з тими підходами, які застосовувались раніше».

img12

Під час наради основні акценти було зроблено на всіх етапах освітньо-наукового процесу навчання в аспірантурі. Особлива увага була приділена процедурам захисту дисертації та механізмам присвоєння відповідного наукового ступеня.

img16

Присутні детально розглянули нові правила й вимоги, затверджені КМУ. Із певних питань відбулася зацікавлена дискусія, під час якої було висунуто низку важливих пропозицій.На наступному етапі розгляду проєкту має відбутись загальноуніверситетське обговорення, з тим, щоб Вчена рада отримала змогу затвердити Положення на засіданні у травні.

Запрошуємо всіх зацікавлених долучитись до обговорення!

Проєкт Положення про присудження ступеня доктора філософії та скасування рішення разової спеціалізованої вченої ради про присудження ступеня доктора філософії в КДПУ розміщено тут. Зауваження та пропозиції подавати голові Вченої ради університету до 22 квітня 2022 року.

З презентацією з наради можна ознайомитись тут.

18943
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок