16 травня 2017 року о 14 годині у 228 аудиторії головного корпусу відбулась традиційна звітна конференція викладачів нашого університету.

Звіт._конф._1

До цієї події фахівці інформаційно-бібліографічного відділу підготували та експонували виставку наукових праць викладачів Криворізького педагогічного.

Звіт. конф. 4

Пленарне засідання відкрила проректор з наукової роботи В. А. Гаманюк, яка привітала присутніх та повідомила, що на конференції будуть виголошені доповіді за результатами досліджень науковців Криворізького педагогічного.

Ректор КДПУ Я. В. Шрамко привітав учасників конференції з Днем науки в Україні, до якого цьогоріч було приурочено традиційний науковий захід нашого університету; наголосив, що робота закладу вищої освіти не повинна обмежуватися ретрансляцією знань, але з необхідністю має бути спрямована на створення нового інтелектуального продукту з усіх галузей наукового знання.

Після оголошення Наказу про заохочення науково-педагогічних працівників університету та урочистого нагородження за результатами науково-дослідницької роботи у 2016 році, викладачі Криворізького педагогічного виступили з доповідями за результатами своїх наукових розвідок із низки актуальних питань середньої та вищої освіти, методики викладання, психології, професійної підготовки, соціології тощо.

Звіт. конф.2

Звіт._конф._6

Темою доповіді доктора педагогічних наук, доцента, завідувача кафедри дошкільної освіти О. В. Ковшар стала реалізація принципів безперервності та наступності в організації передшкільної освіти дітей п’яти років.

Доктор педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри методики музичного виховання, співу та хорового диригування Н. А. Овчаренко доповіла про результати своїх останніх досліджень з теорії та методології професійної підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва до вокально-педагогічної діяльності.

Комунікативне моделювання особистісних конструктів у вимірах освітнього простору – одна з тем, які входять до кола наукових інтересів доктора психологічних наук, доцента, завідувача кафедри загальної та вікової психології Н. М. Токаревої; саме цій проблемі було присвячено доповідь науковця.

Кандидат соціологічних наук, доцент кафедри соціології та економіки М. С. Широкова виголосила доповідь, у якій розкрила актуальне питання іміджу університету як результату формування його соціального капіталу.

Звіт._конф._3

Після завершення пленарного засідання розпочалась робота секцій звітної конференції, на якій викладачі Криворізького педагогічного продовжили обговорення останніх досягнень наукової громади вишу.

1936
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31