img5

Протягом двох днів, 27-28 вересня 2022 року, відбулися науково-методичні семінари в онлайн-форматі щодо затвердження звітів про виконання аспірантами індивідуальних планів наукової роботи за відповідним графіком.

Відповідно до Положення про підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у Криворізькому державному педагогічному університеті (п. 1.5) щорічно наприкінці вересня проводять науково-методичні семінари для здобувачів ступеня доктора філософії з метою звітування про успішність виконання індивідуальних планів.

img9

Аспіранти з І по ІV рік навчання розповідали про результати підготовки дисертації, виконання індивідуального плану наукової роботи й індивідуального навчального плану. Випускники аспірантури акцентували увагу на ступені готовності до захисту дисертації у спецраді. 

Після кожного виступу проректор з наукової роботи В. А. Гаманюк надавала відгук про наукову успішність аспіранта й відповідні настанови на майбутнє. Всі інші учасники конференції мали можливість долучитися до дистанційного обговорення.

img10

«Шановні учасники обговорення, я сподіваюсь, що ця зустріч була корисною для всіх. Молоді науковці мали можливість побачити себе в контексті інших своїх колег. Ви побачили, що є ті, хто систематично виконував завдання, передбачені індивідуальним планом, і ті, хто десь щось недопрацював. Зрозуміло, що зовнішні чинники створюють певні фізичні й психологічні перешкоди, проте, я думаю, що кожен обов’язково ліквідує свої прогалини. Я бажаю кожному успіхів і мирного неба; вірю, що наступна наша зустріч відбудеться в більш сприятливих умовах, ніж зараз», – підкреслила В. А. Гаманюк.

Криворізький педагогічний бажає нових наукових звершень й успішної реалізації наукових задумів!

20199
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок