001

22 травня 2024 року в Криворізькому педагогічному відбулася традиційна щорічна звітна наукова конференція студентів, яку провели в режимі онлайн. Здобувачі вищої освіти представили власні наукові результати, отримані під час нових досліджень під керівництвом своїх наставників – викладачів КДПУ.

002

Учасників конференції привітали ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко та проректор з наукової роботи, проф. В. А. Гаманюк.

«Сьогоднішня конференція є вагомою подією: вона засвідчує пріоритетність наукового вектору діяльності для нашого університету. Студентська наукова конференція, на якій ми підбиваємо підсумки року, вже стала традицією КДПУ; а за часів повномасштабного вторгнення рф вона набула особливого значення, стала символом нашої незламності та цілеспрямованості, свідченням готовності Криворізького педагогічного до спротиву та гідної роботи в найскладніших умовах», – підкреслив Ярослав Владиславович.

003

Під час нагородження студентів за результатами науково-дослідницької роботи у 2023-2024 навчальному році кращі з кращих отримали заслужене визнання та мотивацію для подальшої плідної наукової діяльності. Подяки отримали й науково-педагогічні працівники, які у звітному році відзначилися вагомими академічними здобутками.

На конференції було представлено наукові розвідки з актуальних проблем сучасної освіти, використання штучного інтелекту в освітньому процесі та історії.

004

Студентка ІІ курсу факультету іноземних мов Марина Іванова представила доповідь «Інновації та стійкість: позитивні практики подолання освітніх втрат в Україні» (науковий керівник – канд. пед. наук, доц. кафедри педагогіки І. Є. Макаренко). Досвід роботи з освітніми втратами, про який йшлося у цій доповіді, викликав неабиякий інтерес в учасників конференції.

005

Власними науковими розвідками поділилася й студентка IV курсу фізико-математичного факультету Вероніка Подолянюк. Її доповідь «Переваги та недоліки використання штучного інтелекту в освітньому процесі» (науковий керівник – канд. пед. наук, доц. кафедри інформатики та прикладної математики І. С. Мінтій) привернула увагу учасників конференції до проблем функціонування новітніх технологій у сфері освіти.

006

Андрій Бреславець, який навчається на IV курсі факультету географії, туризму та історії, висвітлив питання з історії стародавнього світу. У його доповіді, підготовленої за науковим керівництвом канд. філос. наук, ст. викладача кафедри історії І. О. Панафідіна, йшлося про джерела елінізму.

Виступи доповідачів зацікавили навіть тих учасників конференції, які працюють над проблемами інших сфер наукового знання. Обґрунтовані та змістовні доповіді викликали жваве обговорення та розширили горизонти наукових інтересів здобувачів вищої освіти.

Вітаємо майбутніх науковців та зичимо нових цікавих відкриттів 
та академічних досягнень!
26604
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30