ман викладачі

Викладачі Криворізького педагогічного традиційно входять до складу журі численних конкурсів та змагань різних рівнів. Так, і вчора, 15 січня 2018 року, викладачі університету взяли участь у міському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт «Соціс-2018». Уже п’ятий рік поспіль захід відбувається на базі ЗОШ 70 з поглибленим вивченням економіки та правознавства за підтримки Управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради, КЗ «Інноваційно-методичний центр».

ман головна

Обдарована учнівська молодь змагалася за звання найкращого з напрямків «Педагогіка», «Філософія», «Соціологія» та «Журналістика».  Для оцінювання наукових робіт талановитих учнів були запрошені викладачі з вишів міста.  До складу журі трьох секцій увійшли наші викладачі.

ман педагогіка

Про компетентності, розвиток критичного мислення та інтерактивні технології в освіті йшлося на секції «Педагогіка», в якій до складу журі ввійшли Є.Л.Гергель, к.психол.н., доц., декан психолого-педагогічного факультету (голова журі) та О.А.Павлик, к.пед.н., доц., зав. каф. початкової освіти.  

У секції «Філософія, теологія, релігієзнавство та історія релігії» університет представив у складі журі І.О.Панафідін, к.філософ.н., ст. викладач кафедри всесвітньої історії. У своїх виступах учасники порушували проблеми масової свідомості, феномену правди, свободи як цінності тощо.

ман філософія

Цього року до складу журі в секції «Журналістика» було запрошено від університету і прес-центр, зокрема помічника ректора М.В.Варданян. Серед пріоритетів досліджень учнів – електронні видання та інтернет-ресурси як всеукраїнського рівня, так і Криворіжжя.

ман журналістика

У непростій боротьбі інтелектуалів були визначені переможці, які представлятимуть Кривий Ріг на обласному етапі конкурсу Малої академії наук.

Чекаємо талановиту молодь і в Криворізькому педагогічному, де кожен зможе знайти спеціальність за хистом!

Фото у Галереї


 

3745
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30