Студенти Криворізького педагогічного університету отримали перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Початкова освіта», що відбувався на  базі Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.

Протягом чотирьох років молоді науковці університету беруть участь у такому конкурсі. Цього року наукові змагання відбувались у Вінниці. Загальна кількість учасників, які відправили на рецензування свої роботи, становила 64 особи. Серед конкурентів були представники з Вінниці, Києва, Хмельницька, Житомира, Глухова, Полтави, Чернігова, Бердянська, Луцька, Дрогобича, Кам'янець-Подільська тощо.

Організатори цьогорічного заходу дещо змінили формат конкурсу: було введено попереднє подвійне рецензування. Саме це і стало підставою для визначення рейтингу учасників за 100-бальною шкалою. Після ретельної обробки отриманих робіт, до захисту на науково-практичну конференцію було допущено 16 конкурсантів.

«Я вважаю, що дуже важливо науковому керівнику бути присутнім на таких заходах аби орієнтуватися у всеукраїнських вимогах, бачити переваги і недоліки власні та суперників. Враховуючи минулорічні зауваження, підготовка до конкурсу була дуже ретельна. Ми разом зі студентами  писали роботу допізна, готувалися на Великдень, тренували доповідь у потязі, щоб вкластися у відведений час. Також провели дві безсонні ночі, в очікуванні  від хвилювання», – зазначає завідувач кафедри початкової освіти, к.пед.н., доц. та керівник наукової роботи наших переможців Павлик Олена Анатоліївна.

Після заочного рецензування студенти посіли сьоме місце за рейтингом, але не втрачали віри у перемогу. Дівчата Багнюк Світлана та Рожаловська Юлія зі своєю на темою «Формування творчої особистості молодшого школяра засобами методичної системи «Щоденні 5»  на уроках словесності у 3 класі» доклали максимум зусиль та отримали максимальну кількість балів на захисті наукових робіт. Презентація роботи студентів педагогічного була визнана найкращою і вони посунули роботу лідерів на друге місце. За кінцевим підрахунком галузевої комісії, що складалася з 11 докторів і кандидатів наук з різних регіонів України, студентки Криворізького педагогічного університету посіли почесне перше місце.

Наша наукова команда – єдині, хто перестрибнув попередній рейтинги оцінювання, і показали дивовижний результат. Незважаючи на те, що всі роботи були цікаві, якісні, сучасні, оригінальні та виконані на дуже високому рівні, Криворізький педагогічний університет довів, що наші студенти та викладачі найкращі.

Вітаємо з перемогою та бажаємо нових звершень!

4637
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30