phd19 1

Аспірантура Криворізького педагогічного вже третє десятиріччя готує висококваліфіковані науково-педагогічні кадри для системи вищої освіти міста й країни. З 2017 року навчання в аспірантурі університету було наближено до європейських стандартів підготовки завдяки впровадженню можливості здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD).

Вступ до аспірантури є свідомим вибором, потребою кожного, хто бачить своє професійне покликання в науковій та викладацькій діяльності. У 2019 році Криворізький педагогічний запрошує на навчання в аспірантурі за такими спеціальностями в межах ліцензованих обсягів:

phd19 11

Навчання відбувається за спеціалізованими науково-освітніми програмами й передбачає проведення власного наукового дослідження. Досвідчені наукові керівники забезпечують здобувачам всебічну підтримку, надають консультації та поради з методології досліджень, спрямовують науковий пошук.  Наприкінці терміну підготовки в спеціалізованій вченій раді університету проводяться захисти наукових результатів майбутніх докторів філософії.

phd19 2

«Навчання в аспірантурі є важливим етапом для кожного, хто працює в сфері освіти й планує управлінський шлях подальшого професійного розвитку – тож нині надзвичайно затребуваним є наше заочне відділення, наголошує завідувач відділу аспірантури та докторантури О. І. Васильєва. – Сьогодні вже чотирнадцять спеціальностей Криворізького педагогічного забезпечені можливостями здобуття повного циклу вищої освіти – від бакалаврату до аспірантури».

Криворізький педагогічний пропонує високі стандарти сучасної підготовки науково-педагогічних працівників. Запрошуємо кожного, хто не бачить своє життя без дослідницької діяльності, приєднатися до розвитку української науки!

7740
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок