distance20 0

В умовах карантину надзвичайно важливо підтримувати освітній процес на належному рівні. Криворізький педагогічний завжди готовий до будь-яких викликів: про це свідчить ефективне дистанційне навчання, організоване в університеті.

homestudy20 0

Дистанційне навчання вже стало звичною формою освітнього процесу в Криворізькому педагогічному. Можливості електронного навчального середовища Moodle нині особливо актуальні: система управління електронними курсами КДПУ стала надійною базою для здобуття вищої освіти в умовах вимушеного призупинення аудиторних навчальних занять.

homestudy20 1

Дистанційне навчання передбачає постійну інтерактивну взаємодію між учасниками освітнього процесу. Віддалене навчання вимагає активного включення молоді в освітню діяльність через сучасні засоби зв’язку: Moodle, Skype, Google Classroom та інші платформи.

 homestudy20 0

Кожна кафедра обирає власні моделі та методи взаємодії, демонструючи можливості для забезпечення мобільності та креативний підхід до навчання. Прес-центр спільно з навчально-методичним відділом будуть інформувати про перебіг дистанційного навчання. Із питань роботи Moodle звертайтеся до методиста навчально-методичного відділу, асистента кафедри математики та методики її навчання, канд. пед. наук Катерини В'ячеславівни Польгун (головний корпус КДПУ, каб. 139; e-mail:  [email protected]).

Криворізький педагогічний – якісна освіта у твоєму смартфоні!

 
10571
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок