eng elearning 1

Кафедри Криворізького педагогічного продовжують успішно користуватися сучасними засобами зв'язку для забезпечення традиційно якісної професійної підготовки в університеті. Викладачі й студенти кафедри англійської філології факультету іноземних мов нині також отримують досвід віддаленого освітнього процесу за допомогою можливостей дистанційного навчання.

eng elearning 1

Мовна підготовка, опанування тонкощів перекладу й вивчення особливостей літературного процесу потребують систематичних занять. Науково-педагогічні працівники кафедри в умовах дистанційної взаємодії організували для майбутніх філологів комплексне навчання, яке передбачає повне інформаційне, методичне й консультативне забезпечення освітнього процесу.

eng elearning 2

Надійною основою віддаленого навчання в університеті є платформа MOODLE: під час карантину викладачі й студенти гідно оцінили можливості системи управління електронними навчальними курсами КДПУ. Кафедра англійської філології розміщує в MOODLE презентації та матеріали лекцій, завдання для практичних та лабораторних занять і для самостійного опрацювання, інформацію про способи й терміни виконання вправ і завдань. Крім цього, на платформі проводиться робота з електронного супроводу лабораторних занять та організації самостійного опрацювання тем навчальних дисциплін, а також здійснюється контроль виконаних завдань.

eng elearning 2

Викладачі й студенти кафедри активно послуговуються можливостями електронної пошти й сервісів обміну миттєвими повідомленнями, технологією Skype Conference, платформами Socrative i Quizlet. Здобувачі вищої освіти письмово опрацьовують теоретичні аспекти дисциплін і виконують завдання до практичних занять згідно з навчальними планами кафедри.

eng elearning 3

Фахова підготовка майбутніх професійних філологів триває, незважаючи на тимчасову неможливість проведення аудиторних занять. Досвід дистанційного навчання, знайомство з особливостями його організації та методичного забезпечення, безперечно, стануть у пригоді майбутнім освітянам. Більше про ефективний освітній процес під час карантину – в наступних тематичних публікаціях прес-центру.

 
10637
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок