dist vhistory 1

Незважаючи на карантин, оголошений у зв’язку з епідемією коронавірусу, освітній процес у КДПУ не припинився: науково-педагогічні працівники й здобувачі вищої освіти перейшли на дистанційну форму комунікації. Як організовано цей процес на кафедрі всесвітньої історіїфакультету географії, туризму та історії, дізнавався прес-центр.

dist vhistory 1

Викладання циклу історичних дисциплін у вищій школі передбачає не тільки ґрунтовне оволодіння теоретичними знаннями й практичними вміннями, а й формування у майбутнього фахівця історичного мислення, яке є важливим чинником соціальної активності молодої людини, атрибутом її зрілості й здатності протистояти складним викликам. В умовах карантинних заходів викладачі кафедри всесвітньої історії пропонують своїм студентам різноманітні види навчальних завдань, спрямованих на стовідсоткове виконання освітніх планів і програм.

dist vhistory 1

Інтерактивним майданчиком дистанційного навчання для студентів та викладачів кафедри всесвітньої історії стала платформа MOODLE, на якій і відбувається процес комунікації. Кожен науково-педагогічний працівник кафедри розмістив у системі курс, який він викладає, визначив його основне призначення та надав роз’яснення щодо виконання практичних занять. Крім цього, кожен студент, у разі потреби, має можливість зв’язатися з викладачем онлайн і отримати відповіді на свої запитання. Для цього використовуються різноманітні сучасні канали зв’язку, зручні як для студента, так і для викладача.

dist vhistory 1

Навчання в онлайн-режимі потребує максимальної концентрації зусиль усіх учасників процесу. Кожен студент несе особисту відповідальність за своєчасне виконання планів, передбачених програмою; роль викладача також неможливо переоцінити – науково-педагогічні працівники надають необхідні роз’яснення, забезпечують консультативну та методичну допомогу на складному шляху самостійної роботи.

Бажаємо всім здобувачам вищої освіти успіхів у самостійній навчальній діяльності
під керівництвом досвідчених викладачів!
 
10739
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31