dist math 1

Кафедри КДПУ продовжують забезпечувати дистанційне навчання відповідно до стандартів вищої освіти. Викладачі кафедри математики та методики її навчання розробили низку рекомендацій та інструкцій щодо організації самостійної роботи студентів.

Тексти лекцій та презентації до них, матеріали практичних і семінарських занять поширюються засобами платформи MOODLE, у Viber-спільнотах, електронною поштою. Створено низку відеолекцій з навчальних дисциплін «Математичний аналіз», «Комплексний аналіз», «Диференціальні рівняння».

dist math 2

Навчально-методичні матеріали й матеріали для самостійної роботи розміщуються як на платформі MOODLE, так і на сторінках блогу викладача та в електронному архіві КДПУ. Завдання та рекомендації до лабораторних робіт подано за покликаннями в систематизованому плані дистанційного навчання кафедри.

dist math 3

Старости академічних груп беруть активну участь у координації дистанційного навчання, здійснюючи розсилки необхідних матеріалів. З усіх питань, що виникають під час опрацювання тем навчальних дисциплін, студенти можуть проконсультуватися з викладачем у телефонному режимі або електронною поштою.

11363
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок