vchytel roku 2020 6

Щорічно Криворізький педагогічний задає темп іншим закладам освіти у справі забезпечення якості підготовки майбутніх спеціалістів. 26 листопада 2020 року відбувся міський етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності «Учитель року – 2021» у номінації «Математика», де наші випускниці посіли призові місця.

vchytel roku 2020 1

Всеукраїнський конкурс фахової майстерності «Учитель року – 2021» – це традиційний конкурс, який проводиться серед учителів математики, трудового навчання, української мови й літератури, а також керівників закладів загальної середньої освіти. Головна мета – показати свій рівень професіоналізму, ознайомити колег із власними педагогічними ідеями й інноваціями, які реалізують учасники конкурсу.

vchytel roku 2020 2

У цьому році через карантинні обмеження перший етап проходив у онлайн-форматі, проте це жодним чином не вплинуло на об’єктивність результатів. Захід був дуже насичений і містив такі тематичні блоки: майстер-клас для всіх присутніх, тестування й проведення дистанційного уроку. За кількістю набраних балів було визначено переможців:

І місце – Драмарецька Марія Геннадіївна, вчитель КЦМЛ;
ІІ місце – Ворожко Тетяна Юріївна, вчитель КГ № 95;
ІІІ місце – Іванова Олександра Миколаївна, вчитель КЗШ № 52.

vchytel roku 2020 3

Із гордістю повідомляємо, що лауреатами цього конкурсу стали випускниці нашого університету: Марія Драмарецька й Тетяна Ворожко. Викладачі Криворізького педагогічного тепло згадують цих студенток.

vchytel roku 2020 4

«Марія Драмарецька нещодавно закінчила навчання у нас в магістратурі. Вона була активною студенткою, постійно брала участь у різних наукових конференціях. Варто зазначити, що вона вирізняється тим, що постійно знаходить креативний підхід до розв'язання будь-якої задачі. Я згадую її ще за часів студентства: коли вона була на практиці, то вже тоді проявляла нестандартність мислення під час своїх занять, наприклад, інтегрованого уроку математики з англійською», – ділиться враженнями доцент кафедри математики та методики її навчання, канд. пед. наук Т. Г. Крамаренко.

vchytel roku 2020 5

Зараз Марія Драмарецька передає свій досвід молодому поколінню на базі Криворізького Центрально-Міського ліцею. А на початку 2020 року, до Дня молоді, вона була нагороджена відзнакою виконкому Криворізької міської ради за вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики та активну громадську діяльність.

vchytel roku 2020 6

Тетяна Ворожко викладає у Криворізькій гімназії № 95. Свої знання, вміння й навички вона успішно передає дітям. Слова підтримки від колег це засвідчують: «Криворізька гімназія № 95 вітає з перемогою Тетяну Юріївну, яка гідно пройшла конкурсні випробування й довела, що міцні знання, професіоналізм, любов до дітей і самовдосконалення є складовими успіху учителя, покликання якого «сіяти розумне, добре, вічне…»».

Криворізький педагогічний пишається своїми випускницями
й бажає їм успіхів у другому етапі змагань!
13437
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок