img32

З 1 лютого по 5 березня 2021 року на базі Криворізького педагогічного працює пункт реєстрації на ЗНО. Кваліфіковані фахівці готові надати вичерпну інформацію та практичну допомогу з питань підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

img33

Консультаційний пункт працює в головному корпусі КДПУ кожного дня крім суботи й неділі з 9.30 до 16.00 (перерва з 12.30 до 13.00) за адресою просп. Гагаріна, 54. Працівники пункту реєструють у базі Українського центру оцінювання якості освіти, допомагають сформувати необхідний пакет документів, надають консультації.

img52

Особам, які бажають зареєструватися, потрібно надати дві фотокартки 3х4, свідоцтво про отримання повної загальної середньої освіти з додатком, паспорт, за потреби – документ, який підтверджує зміну прізвища.

img53

«Ми консультуємо переважно випускників минулих років, здобувачів вищої освіти, які навчаються в технікумах або училищах. Майбутнім випускникам 2021 року пояснюємо певні нововведення, що стосуються англійської мови й математики; кожному нагадуємо про важливість визначення пріоритету заяв під час вступу», – розповіла відповідальна за пункт реєстрації М. В. Яхнич.

Всі деталі реєстрації на ЗНО-2021 можна дізнатися, переглянувши тематичну презентацію від Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Бажаємо всім майбутнім абітурієнтам
успішного складання ЗНО й вдалого вступу!

14254
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок