040321 1

Криворізький педагогічний – конкурентоспроможний заклад вищої освіти, який забезпечує реалізацію різноманітних освітніх програм за педагогічним і непедагогічними напрямками підготовки. Відповідно до вимог ринку праці КДПУ відкриває перший набір на абсолютно нову магістерську освітню програму «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки.

040321 2

Започаткування магістерської освітньої програми «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» є відповідальним кроком, який визначався, перш за все, відгуками стейкхолдерів нашого регіону. Це вагома подія для розвитку нашої держави, адже цей унікальний освітній проєкт – єдиний в Україні.

040321 3

Неповторність спеціальності зумовлена широким спектром подальшого працевлаштування. За 1 рік 4 місяці денної або заочної форми навчання випускники здобувають професійні навички, які дозволяють обіймати посади організатора позакласної та позашкільної виховної роботи з дітьми, соціального педагога, директора малого підприємства у сфері освіти, охорони здоров’я, культури, педагога-організатора, інспектора з охорони дитинства, культорганізатора шкільних і позашкільних закладів, керівника самодіяльного об’єднання, менеджера закладу освіти, спеціаліста державної служби, фахівця в галузі освіти та соціально-педагогічної роботи.

040321 4

«Нова програма передбачає проходження студентами різнопланової практики, яка повністю відповідає практичній діяльності як у соціальних установах, так і в закладах освіти. Окремим напрямком програми є підготовка кадрів для місцевих органів самоврядування. У зв’язку з реорганізацією в системі соціальної політики й формуванням нових інституцій в освіті ми готуємо фахівців, які вже є конкурентоспроможними на ринку праці», наголошує керівник молодіжного центру, асистент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи І. О. Лисоконь.

040321 5

Особам, які бажають вступити на навчання за новою освітньою програмою на базі освітнього ступеня «бакалавр», необхідно мати результати єдиного вступного іспиту з іноземної мови (у формі ЗНО) й пройти фахове випробування. Натомість для вступу на базі освітнього ступеня «магістр» (або «спеціаліст») потрібно пройти лише вступні випробування з іноземної мови й фаху на базі університету.

Бажаємо здобувачам освіти вдалого вибору й успішного вступу!

14658
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок